Testa Victus Oy

Postitusosoite/Mailing address:
Kaurakaski 4 a 2
02340 Espoo

testavictus@kolumbus.fi

phone:
fin/eng 0453181727
eng/ arabic (translator)
albania:

Y-tunnus 1051856-7

Uutiset

11.8.2023HYBRIDI KURSSITLue lisää »21.11.2022Ukrainankieliset kurssit ovat alkaneetLue lisää »20.12.2021Työturvallisuuskurssit sekä verkkokursseina että lähikursseinaLue lisää »

Albania

Testa Victus Oy ofron edhe një kurs për sigurinë në punë në gjuhën shqipe.  Material trajnimi në gjuhën shqipe, librezë kursi, provim dhe përkthyes.

Për shembull, një studenti ka nevojë për një kompjuter me kamerë dhe  mikrofon. 

Të dhënat e kursit dhe një lidhje me kursin do të dërgohen me e-mail përpara kursit, gjithashtu telefoni do të funksionojë.


 

Image_ttkortti_cmyk-011.jpg


30.12Vantaa Vetokuja 408:30-16:00online+localRegjistrimi

Regjistrimi
xx.xx

Online

08:30-16:30Online courseRegjistrimi
xx.xxOnline08:30-16:30Online courseRegjistrimi
xx.xxOnline08:30-16:30Online courseRegjistrimKurssin jälkeen saat todistuksen jolla pääsee töihin. Kortti saapuu 14 päivän kuluessa sinulle

TULITYÖKOULUTUKSET

                                                               

TULITYÖKURSSI Albanian kielellä alkavat 01/2022

Kurssit toteutetaan tulkattuina albanian kielelle. Vain tentti albanian kielellä.

 1.  Jos kortti on voimassa voit suorittaa itsenäisesti verkko-osuuden ja osallistua sitten        iltapäiväksi lähikoulutukseen ( 4h )

 2.  Jos kortti on vanhentunut  ja haluat päivittää voimassaolon on sinun osallistuttava          lähikoulutukseen (8h)


  

         Tulityö albania :   11.2.2023 kello 09:00  Vantaa  Registration

                                                               


We can also organize courses in english. Ask more 0453181727 or testavictus@kolumbus.fi


Testa Victus Oy 
Kaurakaski 4 a 2
02340 Espoo
testavictus@kolumbus.fi
puhelin: 0453181727

Y-tunnus 1051856-7

Nayttokuva_2016-08-30_kello_21.35.17.png


Seuraa yritystämme Facebookissa